Искам да благодаря на българското правосъдие, че бях оневинен по

...
Искам да благодаря на българското правосъдие, че бях оневинен по
Коментари Харесай

Бат Сали: Искам да благодаря на българското правосъдие, че бях оневинен по скалъпени обвинения

" Искам да благодаря на българското правораздаване, че бях оправдан по скалъпените от прокуратурата обвинявания ", разяснява някогашният народен представител Александър Методиев, прочут като Бат Сали.

Преди дни Върховният касационен съд реши, че той не е отговорен по обвиняването, че е пречил на орган на властта, а единствено по обвиняването за безчинство. И по това обвиняване обаче той беше освободен от наказателна отговорност и му беше наложено административно наказване – санкция от 3000 лева. 

" Вероятно съм пречел на някого политически ", разяснява Методиев.

" Не съм се държал цинично и жестоко, само че съм повдигнал звук, тъй като бях провокиран ", беше обяснението му.

" Когато човек ви провокира, си изпускаш нервите. Аз си разреших да повиша звук, за което се извиних… Целта е била да бъда опетнен и да бъда наказан по един или различен метод и да ми се попречи… ", сподели още Методиев.

  " Ако е имало една дребничка опция, щях да бъда наказан. Бяха се насочили към моята персона всички институции, с цел да бъда сплашен и да не вземам участие в политическия живот в страната ", твърди той.

" Аз не съм наказан, аз съм осъден с административна санкция, само че моето правосъдно досие досега е неосъждан ", споделя Методиев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР