Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди

...
Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди
Коментари Харесай

Димов пред ВСС: Страдам от болест, която не ми дава много живот, не съм познавал Нотариуса. Искам името ми да бъде изчистено!

Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди от гръцки предприемачи, не е правилно. Страдам от болест, която не ми дава доста живот и желая името ми да бъде изчистено. Не съм приказвал с никакви юристи за парцели. Искам това да бъде изяснено. Опетнявайки моето име, се опетнява и името на институцията. Това сподели апелативният прокурор на София Радослав Димов пред прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет, която го изслушва по отношение на Мартин Божанов - Нотариуса.  

Припомняме, че някогашният областен прокурор на София Радослав Димов изиска чувания часове, откакто изнудван от Мартин Божанов гръцки предприемач разгласи, че посредством медиатор магистратът предложил да оправи проблемите му с Нотариуса.

Анастасиос Дикос твърди, че прокурорът Димов се е обадил на техния юрист Александър Червеняков и му споделил - " по отношение на един проблем, който имаш с твои клиенти гърци, да се срещнем, с цел да забележим по какъв начин да го решим ". Но тази среща била отказана.

" Познавам юрист Червеняков го от базата ни в Бяла на морето. Не сме другари, а познати. Не сме близки ", уточни Димов, който отхвърли да е имал допир с други юристи във връзка със слуачая.

На въпрос дали е познавал Мартин Божанов, Димов отхвърли. Само знаел за него, че е заможен лъжец. " Лично не съм се запознавал с Нотариуса ".

Запитан за какво съгласно него е забъркано името му в тази ситуация с Мартин Божанов, той допуска, че някой използва името на магистрат, с цел да се показа като популярен и се злоупотребява. По думите му има всевъзможни адвокати и сътрудници, а всичко е за добиване на някаква изгода.

Радослав Димов сега е началник на Апелативната прокуратура в София. Той ръководеше районната прокуратура в София до 2019 година, когато беше назначен на по-високия пост. След Димов, първо краткотраен, а по-късно и непрекъснат началник стана Невена Зартова - името, на която също беше обвързвано с кръга Нотариуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР