Искало ли ви се сутрин да се будите от слънчеви

...
Искало ли ви се сутрин да се будите от слънчеви
Коментари Харесай

Възглавница, която симулира изгрев и ни буди вместо аларма

Искало ли ви се заран да се будите от слънчеви лучи и приятна музика? Добре, тъй като през днешния ден вашите фантазии стават действителност. При това с помощта на… възглавница. Sunrise Smart Pillow е на път да завоюва задоволително финансиране, с цел да бъде осъществена посредством платформата за набиране на капитали Kickstarter, написа Profit.bg.

Иновативната възглавница има светлини от двете страни, които симулират изгрева и по този начин се събуждате по натурален метод, без да имате потребност от тревога. Постепенно увеличаващата се светлина пада върху клепачите ви, като споделя на тялото ви да спре производството на мелатонин (хормона на съня) и да стартира да създава енергиен хормон. Това имитира естествения развой на пробуждане, който получавате, когато се събуждате в природата. Ако имате бездънен сън, който няма да се приключи от светлината, последователно ще се пуснат музикални или звукови резултати, като птичи песни, които да ви изведат от дрямката.

Както при всички интелигентни устройства, Sunrise Smart Pillow идва с приложение за вашия телефон. Той следи държанието ви по време на сън, отбелязва какъв брой сте неспокойни, какъв брой бездънен е сънят ви. Тенденциите и историята на съня ви демонстрират по какъв начин упражненията, късните нощи и даже потреблението на алкохол въздействат на спането. Така може да оптимизирате и да помогнете за пълноценната си отмора. Ако се притеснявате, че възглавницата ви ще бъде цялостна с обемистата електроника, няма за какво. Всички интелигентни съставни елементи са невидимо вградени надълбоко в аерираната мемори пяна. Калъфката е направена от ултра дишаща тъкан от диаманти за оптимално улеснение, изстудяване и проветривост.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР