Искахме нещо да е по-добро, по-различно, а се движим към

...
Искахме нещо да е по-добро, по-различно, а се движим към
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: Момчетата от ИТН са реплика на Борисов

" Искахме нещо да е по-добро, по-различно, а се движим към същото. Имам неприятното чувство, че момчетата от партията на Слави Трифонов са имитация на Борисов. Борисовщината е неизтребима... Те излъчват безсрамие, надменност и политическа неначетеност ". Това сподели пред БНР журналистката.

Според нея препоръчаното от Има Такъв Народ е засегнатост за хората, които разчитат, че нещо друго в страната ще се случи. А препоръчаният за министър председател е " неплатежоспособен ".
 Копринка Червенкова: Партията на Слави Трифонов ще върне мандата Копринка Червенкова: Партията на Слави Трифонов ще върне мандата
" Партията на Слави Трифонов ще върне мандата и няма да направи държавно управление ". Тази прогноза направи пред БНР журналистката Копринка Чер...

Червенкова добави:

" Не са значими имената, а биографиите, престижът. Това са анонимни хора, които занапред ще си натрупат биографията, само че на гърба на българския народ. Според мен Има Такъв Народ се движат преднамерено към нови избори, с цел да се отърват от тази повинност да ръководят страната ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР