Исках само да й кажа - мила, обичам те!, изплака

...
Исках само да й кажа - мила, обичам те!, изплака
Коментари Харесай

Иван Гарелов не можа да се прости с жена си

„ Исках единствено да й кажа - блага, обичам те! ”, изплака именитият водещ

Иван Гарелов не можа да се елементарни със брачната половинка си Донка Стамболийска поради изчезнало зарядно на телефона й. Легендарният публицист, който загуби жена си на 18 април, бил разграничен с нея в последните й дни, тъй като тя била приета в болница във Военна болница. Стамболийска бе диагностицирана с рак още преди повече от година, поради който стопира дефинитивно цигарите.

Преди това някогашната водеща в националното радио пуши доста, без това да вреди на мелодичния й глас, който потомство слушатели познават. През лятото онколозите не се решили да оперират тумора в белия й дроб, тъй като било т върде рисково , само че Стамболийска минала през химио, лъче и имунно лечения. Белият дроб обаче бил окончателно повреден и почнало инфектиране, което лекарите във Военна болница се опитвали да овладеят.

„ Преместиха я в интензивна терапия. Посещенията не бяха разрешени. Чувахме се по телефона — в резюме, за най-важното... После й откриха и коронавирус. Изолираха я в кабина. Загуби се зарядното й. Часове прекарах пред отделението, като се молех да й внесат ново зарядно за телефона, с цел да се чуем. После цяла вечер звъних, само че тя не отговаряше. Сутринта бях при началника на клиниката. Вечерта се наложило да я интубират, с цел да бъде на командно дишане. Затова не ми отговаряла. Ще чакаме резултата от интубацията. Не чаках дълго. Още до момента в който се връщах вкъщи, ми позвъниха, че Донка към този момент е умряла. Така и не можахме да се чуем за финален път. Имах да й кажа единствено тези думи: „ Мила, обичам те! ”, изплака след кончината й Гарелов.

Двамата нямат деца, макар дългия 46-годишен брак. Стамболийска не крие обаче, че е жертвала професионалната си кариера и другарствата си поради обичания. Гарелов бил много ревностен и предпочитал срещите й да се организират пред очите му - у дома. Запознават се по време на бал за деня на малкия екран и радиото. „ Тогава Донка беше име в радиото, но аз не я познавах. Та един път на годишния бал попитах нейни сътрудници коя е. Отвърнаха ми, че ще пристигна по-късно. „ Кажете й, че я поканвам на танц ", заръчах. После фактически я поканих на танц и по този начин сложихме начало на връзката си ", спомня си той.

Заради Донка водещият се развежда с първата си брачна половинка Василка, от която има две деца. Тя също е дългогодишна журналистка, която се влюбва в Иван. Не споделя неприятна дума за него и откакто той се развежда. Нейна приятелки издават, че Василка се чувствала виновна заради своя забежка с прочут фотограф, за която Мистър Панорама схванал по време на брака им. Той също е познавач на женската красота, само че до последно брачна половинка №1 виняла себе си за развода. За разлика от мъжа си тя постоянно е пишела за женски тематики, като поредно работи в „ Жената през днешния ден “, „ Лада “ и „ Вестник за дамата “.

Версията на Гарелов за раздялата им обаче е друга: „ Просто се влюбих. Когато споделих на първата си брачна половинка, че обичам друга, тя не ми направи даже и скандал. Настоящата и някогашната ми жена не са приятелки “, признава той в изявление преди години.

Василка умря през 2022 година, няколко месеца по-късно си отиде и синът им Стефан, който носеше името на бащата на Иван Гарелов . Сега най-близкият човек до Мистър Панорама е щерката Калина, която е и редактор на неговите книги. Заради гибелта на Донка представянето на последната му книга “Рокендрол, шпионаж и... финален валс ”, което трябваше да се състои на 20 април бе отсрочено. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР