“Исках да им кажа ясно, че независимо колко невъзпитани и

...
“Исках да им кажа ясно, че независимо колко невъзпитани и
Коментари Харесай

Скандал в НС: Петков нахлу в стаята на „Възраждане“

“Исках да им кажа ясно, че без значение какъв брой невъзпитани и дебелашки са техните обноски, аз желая да ги уведомя, че това, което вършат е противоконституционно. Влизам в тяхната стая с опция да си поправят грешката. С тези хора не може да има диалог ”, това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Той влезе в стаята на Възраждане откакто депутати от групата саботираха изказване на Явор Божанков от трибуната в Народно събрание.

“Тези хора са срам за човешкия жанр. Петков влезе в стаята ни, споделих му да излезе, тъй като водим персонални диалози той сподели, че няма да излезе. Какво можех да направя ”, това съобщи от своя страна Костадин Костадинов, водачът на Възраждане. “Ние няма да поддържаме нито една кандидатура за ръководители на комисии, по тази причина и не гласувахме за Пеевски. Това държавно управление е делегитимирано ”, разяснява още Костадинов.

“Като видяха, че ние не подкрепихме кандидатурата на Пеевски, те не гласоподаваха. Така резултатът бе Пеевски да е част от комисията ”, съобщи от своя страна Кирил Петков.

“Накрая не разрешиха със своето излизане на естрада наш народен представител да се изрича в рецензия на това, което се случва. Те не желаеха техните гласоподаватели да схванат, че са подкрепили Делян Пеевски ”, разясни още Петков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР