Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма.

...
Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма.
Коментари Харесай

Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма: Борисов

" Исках да дойда до Русе със аероплан, само че летище няма. Така, както от " Промяната " откриха самолетната линия до Русе, по този начин направиха и с връзката със Скопие. И нея закриха. Дойдох с кола, само че не по автомагистрала, тъй като " Промяната " я стопираха. Ние им оставихме пари да изградят Автомагистрала " Велико Търново " – Русе и Автомагистрала " Хемус ".

Ние им оставихме пари да изградят Автомагистрала " Велико Търново " – Русе и Автомагистрала " Хемус ". А най-голямата горделивост на Кирил Петков беше да каже, че е спрял плана за автомагистралата до Русе. Покажете нещо направено за 2 г?

Николай Събев приказва по какъв начин ще строи мостове, само че румънското държавно управление споделя, че такива отговорности не са поемали. Вие на кой вярвате?!

Хората обедняха, тъй като " Промяната " изхарчи парите ни! От месеци Ви споделяме какво ще стане – за предишния декември бяха изтеглили заем от 9 милиарда и това не беше събитие за медиите. Служебното държавно управление попадна в клопката на Асен Василев, предходната седмица изтеглиха още 5 милиарда – това са 5 автомагистрали до Велико Търново, а лихвите са 1 милиарда за 7 години.

  " Промяната " ще създадат дълга 50 милиарда, в случай че след 2-ри октомври още веднъж ръководят, споделям Ви го с болежка и угриженост. Но аз имам вяра в Господ и имам вяра, че ще се оправим, само че народът би трябвало да бъде обединен и да го разбере!

България е претърпяла войни, плащала е репарации. Няма да изчезнем като нация, ще се стегнем и ще излезем от рецесиите.

 Войната ни визира, тъй като приказваме за потребление на нуклеарно оръжие. Мисълта за бойкот на Запорожката атомна централа незабавно ни подсеща за Чернобил, който сме претърпели. Неслучайно, споделих на Гари Каспаров, който пристигна на крайник в централата на ГЕРБ, че ние сме безапелационни, войната би трябвало да завърши. Затова приказваме с същинските имена-това е експанзия. Последиците са ясни. Тази война ни предизвиква премеждия и живеем в боязън. Ние браним българския интерес, по тази причина позицията ни е безапелационна!

Ако някогашните ръководещи следваха нашия образец в ГЕРБ-Русе – да съвместим развиването на младостта с опитността – то щяхме да поведем България напред в рецесиите! ", съобщи Бойко Борисов в Русе.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР