иска оставката на кмета на Варна Иван ПортнихИван Николаев Портних

...
иска оставката на кмета на Варна Иван ПортнихИван Николаев Портних
Коментари Харесай

БСП иска оставката на Портних

желае оставката на кмета на Варна Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на, сподели през днешния ден пред медии ръководителят на Градския съвет на партията Павел Раличков.

По думите му главната причина е, че през последните 10 години в града са осъществени серия знакови инфраструктурни планове, за които са харчени суми в пъти по-големи от действително нужното или чието осъществяване не е дало положителни резултати.

Кметът изиска оставката на основния проектант на града Виктор Бузев, само че няколко месеца преди локални избори това е измиване на ръцете, уточни Раличков.

Той напомни, че Бузев е взел участие в екипа, изготвил общия организационен проект (ОУП) на Варна, който съгласно е в изгода по-скоро на частни, а не на публичните ползи. През последните 10 години Общ устройствен план не е променян въобще, а Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на не е докладвал пред Общинския съвет за неговото осъществяване, макар че е задължен, уточни още Раличков.

Димитър Чутурков, зам.-председател на БСП-Варна, добави, че кметът носи отговорност за презастрояването на града, както и за всички проблеми, които пораждат, в това число с ВиК инфраструктурата. Единствената причина Портних да изиска оставката на основния проектант е да си „ изпере “ имиджа преди локалните избори, заключи Чутурков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР