Иска ми се с ръка на сърцето да кажа, че

...
Иска ми се с ръка на сърцето да кажа, че
Коментари Харесай

Живков: Не познавам тези хора от група, към която ме причисляват

Иска ми се с ръка на сърцето да кажа, че до момента с моята активност като заместник-министър съм работил за запазване околната среда и здравето на хората . Това сподели пред спецсъда зам.-министърът на околната среда и водите Красимир Живков, представен от БГНЕС.

„ С ръка на сърцето желая да кажа, че аз не познавам тези хора от група, към която ме причисляват ”, сподели още Живков. Той съобщи, че не познава Пламен Бобоков, който е виждал веднъж преди 4-5 години на междуправителствена делегация. „ Нямам му телефона, нямам му контакта, не споделям ”, съобщи той.

Познава, несъмнено, Габриел Савов, който бил шеф на районната ревизия. „ С господин Бобоков съм провел един единствен път диалог по телефона, два пъти съм се виждал ”, съобщи още той.

„ Искам да знам членовете на тази група дали ме познават, дали са общували с мен, дали са разговаряли, дали са комуникирали ”, съобщи той пред съда.

Обвиняеми са 10 души по случая с проведената незаконна група за импорт на боклуци, 7 за присъединяване в незаконна група с користна цел и с присъединяване на длъжностни лица. На един от участниците в групата е повдигнато вторично обвиняване за ръководство на рискови боклуци. Спрямо 4-ма се насочи искане за най-тежката мярка задържане под стража. Спрямо 2-ма се желае домакински арест.

Постоянен арест се желае за заместник-министъра на околната среда Красимир Живков . Прокуратурата желае задържане под стража и за единия от братята Бобокови – Атанас Бобоков и още двама. Внесено е и искане за “Домашен арест ” по отношение на Васил Богданов и Айгюн Еминов. Още през вчерашния ден от прокуратурата оповестиха, че за другия от братята Бобокови мярката ще бъде – парична гаранция от 1 млн. лв..
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР