Иска ми се просто да се пее малко повече за

...
Иска ми се просто да се пее малко повече за
Коментари Харесай

Вяра Пантелеева: Пее ми се за любов

Иска ми се просто да се пее малко повече за обич, тъй като сякаш във времето, в което живеем, стана доста „ Оld School ” (демоде - бел. ред.) да се пеят песни за обич. Това сподели певицата Вяра Пантелеева , която гостува в студиото на „ Хоризонт “ и описа за новата си ария „ Писмо “, издадена в деня на влюбените – 14 февруари.
И текстът, и музиката на сантименталната и нежна творба са основани от певицата:

В самото начало, когато започнах да осъществявам тази ария, аз си споделих: Сега желая да си основа едно извънредно наслаждение и преживяване… Всичко се случваше доста умерено и с доста приятни емоции…

В коментар за по този начин наречените риалити формати, като един от първите участници в тях Вяра Пантелеева съобщи, че ги намира за изчерпани – изключително музикалните. Според нея те дават сцена за изява и изложение на младите гении, само че:

Доколко се показват – не съм доста сигурна. Защото малко музиката и спортът се сляха. И мисля, че повече стана спорт в сравнение с музика… Някак си с всичките тези риалити формати музиката спря да съществува като това, което би трябвало да бъде. Музиката би трябвало да бъде тази, която построява, издига, въздига, възпитава. Тя просто стана нещо напълно друго.

Запис на диалога с певицата Вяра Пантелеева и откъс от нейно осъществяване можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР