Иска ми се един честен Конгрес у футболните клубове да

...
Иска ми се един честен Конгрес у футболните клубове да
Коментари Харесай

Младенов: Иска ми се един честен Конгрес и футболните клубове да изберат най-подходящия вариант

Иска ми се един почтен Конгрес у футболните клубове да изберат най-подходящия вид. Това съобщи за Българска национална телевизия оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов. Той разяснява миналата 2023 година за " алените ".


" Имахме причина да подобрим тима, да вдигнем равнището, да прибавим класата и по тази причина малко има отчаяние от това, което чакахме да подобрим. Не успяхме на 100 % и това способства за загубата на 7-8 точки в шампионата ", стартира той и продължи. " Искам да видя тима с повече експанзия, да показват по-голям апетит за победи и това да бъде сполучливо на терена, всеки един мач и резултат е значим за тим, който има високи цели ".

По отношение на идния ексклузивен избирателен Конгрес на Българския футболен съюз, който ще се организира на 15 март в столичния хотел " Маринела ", Младенов показа: " Иска ми се един почтен Конгрес и футболните клубове да изберат най-подходящия вид. Трябва да се трансформират някои неща, имам поради организацията на Конгреса да бъде направена от самостоятелна комисия, да се върнат някои неща от остарялото време, където всеки един професионален клуб има право на три гласа, аматьорските на един ", изясни " Екзекуторът ".

За Младенов стадион " Българска войска " значи всичко като футболист и треньор. " Като футболист и треньор там започнах и там приключих, триумфите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето схващане, по-късно битките с почитателите от бранш Г ". Относно това, че не е бил поканен на последния мач на ЦСКА на " Армията " преди началото на реконструкцията на оборудването, той съобщи, че това е било целеустремено и проведено от избрани хора. " Това беше целеустремено и проведено от избрани хора, които са доста малко като численост, с цел да бъда обиден. Знам отношението на почитателите, тъй че това не ме тормози. Да, искаше ми се да бъде по различен метод, само че не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на " Армията " ", приключи оперативният шеф на ЦСКА 1948. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР