Иск, заведен срещу Sean Diddy Combs от музикален продуцент, който

...
Иск, заведен срещу Sean Diddy Combs от музикален продуцент, който
Коментари Харесай

Делото на Sean `Diddy` Combs посочва бившата приятелка на 50 Cent като една от предполагаемите сексуални работници на музикалния магнат

Иск, заведен против Sean " Diddy " Combs от музикален продуцент, който твърди, че полово принуждение хвърля повече светлина върху хипотетичните действия на закъсалия музикален магнат и по какъв начин той е обвързван с някогашната другарка на негов сътрудник рапър.

В документи, получени от Fox News Digital, Родни " Lil Rod " Джоунс Джуниър, продуцент на последния студиен албум на Комбс, твърди, че създателят на Bad Boy Records „ се хвалел, че има няколко дами на месечна стипендия “.

Една от дамите, посочени в костюма, е Дафне Джой Сервантес Нарваес, известна като „ Дафне Джой “. Тя е някогашна другарка на Къртис " 50 Cent " Джаксън.

Според правосъдно дело, заведено против Шон „ Диди “ Комбс от продуцента Родни „ Лил Род “ Джоунс, някогашната другарка на 50 Cent и майката на сина му се твърди, че е била на Комбс ведомост за заплати като секс служащ. (Getty Images)

Джоунс твърди, че тези дами, в това число Джой, „ са получавали месечна такса, с цел да раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР