Иск за 2,3 млн. лева за неимуществени вреди предяви семейството

...
Иск за 2,3 млн. лева за неимуществени вреди предяви семейството
Коментари Харесай

Рекордна кръвнина: Семейството на Евгения, открита мъртва в куфар, искат 2,3 млн. лева от убиеца й

Иск за 2,3 млн. лв. за неимуществени вреди предяви фамилията на убитата Евгения Владимирова. Подсъдими за убийството й са мъжът й Орлин и свекър й Пламен Владимирови.

БЛИЦ напомня, че. Жената е била удушена от ревнивост, разкри следствието.

Софийски градски съд (СГС) позволи за взаимно разглеждане гражданските искове. Те са от името майката на Евгения- Капка Чорбанова, бащата на жертвата Андрей, брат й Николай и дребното й дете.

Орлин бе доведен в съда под засилена защита. Щом го видя, майката на Евгения Капка го попита " Щастлив ли си в този момент? " - мъжът не трепна . В залата се събраха и близки на убитата млада жена.

Преди разпоредителното съвещание на Софийски градски съд пред Съдебната палата близки и другари настояха причинителите да получат заслужено наказване. Защитата на подсъдимите желаят обвинителният акт да бъде върнат на прокуратурата. Разпоредителното съвещание продължава и в този миг.

Почернената майка на Евгения към свекъра Пламен: Защо не ме погледнеш в очите

„ Защо не ме погледнеш? Не смееш, тъй като знаеш, че си отговорен “. Така се обърна почернената майка на Евгения- Капка Чорбанова към Пламен Владимиров, до момента в който съдът се бе отдръпнал на заседание.

През това време свекърът на Евгения, който е упрекнат като помощник на сина си, беше вперил взор надолу. Според разледването той е давал препоръки на Орлин по какъв начин да извърши закононарушението и е оказал помощ да се отърват от тялото на дамата.

" Ти си го подкрепил и си му дал всичко. Виновен си за всичко. Защо не пристигна да кажеш, че има проблеми? Сега постави леке върху детето за цялостен живот, да бъде без майка и с татко палач ", сподели майката, представена от Телеграф.

" Кои сте вие, та да убивате? Кой ви даде това право? Нито сте я родили, нито сте я гледали, нито кърмили. Един месец търсихме, а вие се вършиме на луди “, добави тя.

След убийството Орлин разгласи жена си за търсене, разкри следствието още предходната година. Съдът насрочи първото постоянно съвещание за 17 януари.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР