Ищците твърдят, че участието на Роналдо ги е убедило да

...
Ищците твърдят, че участието на Роналдо ги е убедило да
Коментари Харесай

Дузпа: съдят Роналдо за $ 1 милиард

Ищците настояват, че присъединяване на Роналдо ги е убедило да създадат вложения, оказали се в следствие губещи и в този момент желаят от футболиста обезщетение на " сума над " $1 милиард. През ноември 2022 година Binance, в партньорство с Роналдо, разгласи първата си сбирка „ CR7 “ от незаменими токени (NFT) която съгласно футболиста ще възнагради почитателите „ за всичките години на поддръжка “.

NFT са виртуални активи, които могат да се купуват и продават, само че нямат изражение в действителния свят, т.е., съществуват единствено цифрово, напомня Военновъздушни сили. Самата сбирка „ CR7 “ употребява буквите и номера на фанелката на Роналдо. Абревиатурата към този момент е била марка на редица първокласни артикули, от обувки до аромати, което направи Роналдо един от най-богатите спортисти на света.

Binance и Роналдо оповестиха партньорството си посредством видеоклип, публикуван мощно в обществените медии. Във видеото любимецът на милиони футболни почитатели се обръща към тях като към бъдещи вложители и споделя: „ Ще променим NFT-играта и ще изведем футбола на последващо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР