Iron Maiden обявиха множество дати за концерти през 2023 г.

...
Iron Maiden обявиха множество дати за концерти през 2023 г.
Коментари Харесай

Iron Maiden зарадваха феновете си с новината за световно турне

Iron Maiden оповестиха голям брой дати за концерти през 2023 година като част от международното им турне " The Future Past Tour ", съобщи " Контактмюзик ”.

Брус Дикинсън и компания ще изпълнят песни от последния албум на метъл титаните " Senjutsu ", бижуто от 1986 година " Somewhere In Time ", както и всички класики, осведоми БГНЕС.

Басистът на групата Стив Харис съобщи: " След излизането на последния ни албум " Senjutsu " обновихме малко актуалното турне " Legacy of the Beast Tour ", като открихме шоуто с първите 3 песни от него на сцената на Японския замък. Тъй като няма доста смисъл да повтаряме това за турнето на албума " Senjutsu ", помислихме за други разновидности и взехме решение да се върнем към " Somewhere In Time ", защото това турне не присъстваше в другите ретроспективни турнета през годините. Те се основаваха на концертните ни клипове от 80-те години и, за жалост, не сме снимали това турне (вината е на мениджъра!!). През годините имахме доста молби от почитателите за доста от песните в него, тъй че в този момент ще ги изсвирим, плюс, несъмнено, няколко други, които знаем, че ще ви харесат! Също по този начин ще бъде изключително удовлетворяващо най-сетне да свирим някои от по-епичните части от " Senjutsu ", чакахме ги дълго! 2023 година ще бъде вълнуваща и ние в действителност чакаме с неспокойствие да забележим още веднъж всички в Обединеното кралство, Ирландия и из Европа ".



Мениджърът им, Род Смолууд, добави: " Тази композиция от двата албума съгласно нас е доста вълнуваща. Знаем, че почитателите желаят да чуят тези епични части от " Senjutsu " за първи път онлайн и считаме, че като го комбинираме с емблематичен албум като " Somewhere In Time ", това ще направи турнето в действителност особено: както за остарели, по този начин и за нови почитатели ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР