Най-добрите прахосмукачки роботи iRobot Roomba

...
iRobot е най-продаваната марка роботи прахосмукачки на CBS Essentials. Нашите
Коментари Харесай

iRobot е най-продаваната марка роботи прахосмукачки на CBS Essentials. Нашите читатели (и персонал) обичат прахосмукачките роботи iRobot Roomba, защото изискват минимален надзор. С функции като картографиране и откриване на стая, можете да планирате вашия iRobot Roomba да почиства и да го оставите да работи независимо във вашето пространство. Освен това Roombas са ефективни при улавянето на неща, които не винаги можете да видите, като косми от домашни любимци, прах и алергени. Много дори идват със собствена почистваща основа, така че да не изпразвате постоянно кофа за прах. Но кои вакуумни модели на iRobot нашите читатели купуват най-много от американската компания за роботи – и кой модел е най-добрият за вас?

Свързани: Как избираме най-добрите продукти за вашия дом, работа и живот

По-долу , разбиваме най-продаваните j7+, 694, Braava Jet M6 и i3+ EVO на CBS Essentials. Намерете плюсовете и минусите на всеки обичан от рецензенти робот прахосмукачка. И най-хубавото от всичко е, че всеки се продава в Amazon в момента, което прави това едно от най-добрите времена за закупуване на прахосмукачка робот iRobot Roomba.

Най-добрите прахосмукачки роботи iRobot Roomba

Разбихме всички наши най-продавани прахосмукачки роботи. Намерете iRobot Roomba за вас напред.

Бестселър №1 на CBS Essentials: робот-прахосмукачка iRobot Roomba j7+

Прахосмукачката iRobot Roomba j7+ разполага с мощна тристепенна система за почистване с най-мощното засмукване на iRobot. Устройството за почистване на дома използва четка за почистване на ръбове, за да влезе в ъглите. Roomba j7+ разполага с двойни многоповърхностни гумени четки, които се огъват, за да се приспособят към различни видове под. Най-хубавото е, че те не се заплитат с косми от домашни любимци.

Технологията Imprint Smart Mapping на тази прахосмукачка ви позволява да контролирате и планирате кои стаи да се почистват и кога. Той съхранява множество карти на вашите стаи. Можете да персонализирате Keep Out Zones и Clean Zones, така че прахосмукачката да знае точните зони, които да избягва и почиства. Този вакуум има 75 минути работа.

iRobot Roomba j7+ е проектиран с мисъл за проблема с кучешките изпражнения. Тази интелигентна прахосмукачка включва P.O.O.P. гаранция или „Официално обещание на собственика на домашен любимец“. Вашата Roomba j7+ гарантирано ще избегне отпадъци от домашни любимци или iRobot ще замени вашата прахосмукачка безплатно.

Когато приключи с почистването, устройството автоматично се изпразва в включената си чиста основа за лесно изхвърляне на мръсотия с приложени торбички. Просто изпразнете почистващата станция веднъж на всеки 60 дни.

Тази прахосмукачка в момента е с 34% отстъпка на $530, намалена от $800.

Какво харесваме в iRobot Roomba j7+:

Роботът прахосмукачка активно избягва бъркотията от домашни любимци и препятствия като купи с вода. Рецензенти казват, че върши страхотна работа при събиране на косми от домашни любимци - това е нашият избор за най-добрия робот-прахосмукачка за косми от домашни любимци. Възможностите на прахосмукачката за самоизпразване означават, че не е необходимо постоянно да изпразвате кофата за боклук. Тристепенната система за почистване осигурява цялостно почистване на подове и килими. $530 в Amazon

Най-достъпната iRobot Roomba: iRobot Roomba 694 прахосмукачка-робот

iRobot Roomba 694 използва усъвършенствани сензори за движение под мебели, около препятствия и по ръбове. Той не картографира дома ви, но разчита на своите сензори, включително Cliff Detect, за да избегне падане по стълбите.

Тази прахосмукачка е активирана за Wi-Fi. Управлявайте прахосмукачката с вашия свързан смартфон или устройство чрез приложението iRobot Home. Roomba 694 има 90-минутно време на работа, преди автоматично да се закачи и презареди. Бестселърът robovac е оценен с 4,3 звезди.

В Amazon един рецензент похвали способността на устройството iRobot да поддържа чисто домакинство, подходящо за домашни любимци. „Имаме две кучета, едното линя умерено“, казва клиентът. „Купих с надеждата, че поне ще помогне между редовното почистване с прахосмукачка. Първо прахосмуках с моя Dyson, след което го пуснах. Когато приключих с работата, не очаквах много в прахоуловителя... Грешах ! Беше пълен! Супер впечатлен."

Тази прахосмукачка в момента е с 35% отстъпка на $179, намалена от $275.

Какво харесваме в iRobot Roomba 694:

Roomba 694 е една от най-добрите Бюджетни робот прахосмукачки. Получава 90 минути време на работа с едно зареждане. Двойната многоповърхностна четка е предназначена за почистване на различни типове подове, добре, ако имате както килим, така и твърда дървесина или ламинат. $179 в Amazon

Най-добрият пакет робот прахосмукачка и моп: iRobot Roomba j7+ и комплект робот моп Braava Jet M6: $829 (20% отстъпка)

В Amazon можете да закупите 4,4-звезден Комбинация с рейтинг, която съчетава iRobot Roomba j7+ с робот моп Braava Jet M6. iRobot Roomba j7+ използва четка за метене на ръбове, за да влезе в ъглите. Разполага с двойни гумени четки с множество повърхности, които се огъват, за да се приспособят към различни типове подове - и помагат да се предотврати заплитането им с косми от домашни любимци. Таксуван като самопочистваща се прахосмукачка, Roomba 7+ автоматично се изпразва в затворени торби.

Почистващият робот Braava Jet M6 със 150-минутно време на работа осигурява струен спрей, който може да ви помогне да се справите с бъркотията по готови твърди подове от камък, плочки, дърво и др. Мопът научава оформлението на вашия дом и изгражда персонализирана интелигентна карта, за да почиства в подредени редове, без да пропуска нито едно място. Мопът може да се използва и за насочване на малки площи за разливи или други бъркотии.

Тази прахосмукачка в момента е с 20% отстъпка, на $829, намалена от $1039.

Какво харесваме в iRobot Roomba 7+ с комплект робот моп Braava Jet M6:

Подарете на дома си цялостно почистване с най-високо оценен робот прахосмукачка и робот моп. И двете устройства са съвместими с Amazon Alexa. Настройте персонализирани графици за почистване, така че интелигентното устройствата могат да почистват, докато сте на работа. $829 в Amazon

Почиства в подредени редове: iRobot Roomba i3+ EVO

iRobot Roomba i3+ EVO използва интелигентна технология за картографиране, за да научи вашия дом. Използвайте свързания си телефон, за да насочите прахосмукачката-робот с активиран Wi-Fi да почиства всяка стая, която искате. Интелигентният уред научава вашите навици за почистване и може да предложи допълнителни почиствания по време на пиковите полени и сезоните на линеене на домашни любимци. Можете дори да планирате бъдещо почистване. Тази Roomba е съвместима с Amazon Alexa и Google Assistant. И не се притеснявайте да изхвърляте кофа за боклук всеки ден. Roomba i3+ EVO включва системата за автоматично изхвърляне на мръсотия Clean Base на iRobot и изпразва натрупаната мръсотия в затворена торба. Този вакуум има 75-минутно време на работа.

IRobot Roomba i3+ EVO в момента е с 27% отстъпка, на $399, намален от $550.

Има и iRobot Roomba i4+, наличен за покупка ($650), но нашето проучване не оправда много по-високата му цена.

Какво харесваме в iRobot Roomba i3+ EVO:

Роботът прахосмукачка почиства в организирани редове, така че да не пропуска нито едно петно. Рецензенти хвалят функцията за интелигентно картографиране, която ви позволява да насочвате robotovac към почистване на определени стаи. Той разполага с двойни многоповърхностни гумени четки, предназначени да поемат косми от домашни любимци, без да се заплитат. $399 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials

Най-добрите прахосмукачки-роботи за избягване на кучешки изпражнения (плюс прахосмукачки, подходящи за домашни любимци)Най-добрите прахосмукачки-роботи за косми от домашни любимци през 2023 г. според собствениците на домашни любимци Най-добрите оферти за деня на труда за робот iRobot Roomba прахосмукачки: Спестете до 40% от Amazon сега Най-добрите оферти за прахосмукачки за роботи за 2023 г. Проследяване на цените на прахосмукачки за роботи: Кога да закупите прахосмукачка робот iRobot Roomba
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР