Ирландският министър на земеделието Дара Калиъри подаде оставка от поста,

...
Ирландският министър на земеделието Дара Калиъри подаде оставка от поста,
Коментари Харесай

Ирландски министър подаде оставка понеже наруши ограничения заради коронавируса

Ирландският министър на земеделието Дара Калиъри подаде оставка от поста, откакто стана ясно, че е участвал на събитие в Клифдън с още 80 души, заяви осведомителният уебсайт RTE.ie.
Според медиите, по този метод Калиъри е нарушил въведените против разпространяването на ковид ограничавания в страната, съобщи БГНЕС.
 Сърбия подвига ограда по границата с България Сърбия подвига ограда по границата с България
С цел попречване на разпространяването на COVID-19 и нерегламентираното прекосяване от България към Сърбия, формален Белград е взе...
На събитието, проведено в локален голфклуб, е участвал и еврокомисарят по търговията Фил Хоган, някогашни и сегашни политици.
Само часове преди мероприятието министър Калиъри отбрани наложените нови ограничавания за събиране на хора с аргумента, че " сме в средата на пандемията ", а появилите се нови клъстъри на болестта се свързват с домашни празненства през последните седмици.
След като стана ясно, че е участвал на вечерята, министърът се извини обществено, обяснявайки, че просто е желал да засвидетелства уважението си към човек, от който доста се възхищава.
Част от останалите участвали на събитието политици също сервираха обществено извиненията си към жителите, че са нарушили откритите правила, само че за министъра на земеделието тази дързост завърши с оставката му, която е била призната.
 В Хърватия продават защитни маски, които убиват вируса В Хърватия продават защитни маски, които убиват вируса
В Хърватия дойде пратка от 128 000 маски, за които се твърди, че унищожават ковид. Маските са създадени от израелски учени...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР