Ирландският журналист написа: Любов и молитви за всички, които се

...
Ирландският журналист написа: Любов и молитви за всички, които се
Коментари Харесай

Съпругата на Shane MacGowan благодари на доброжелателите, докато фронтменът на The Pogues е сниман в болнично легло

Ирландският публицист написа: „ Любов и молебствия за всички, които се борят сега ❤️ дръжте се! “

Смята се, че 65-годишният MacGowan е бил в интензивно поделение през последните няколко месеца и е бил в болнично легло с дихателен уред на новата фотография.

Последно той е бил диагностициран с вирусен енцефалит година.

Изображение: Снимка: AP

Енцефалитът е съществено положение, при което мозъкът се възпалява. Може да бъде животозастрашаващо и изисква незабавно лекуване в болница.

Г-жа Кларк сподели в обява в Instagram в събота, че е „ изправена пред ужасяващи страхове от загуба “.

57- годишният написа: „ Любовта е най-красивото и мощно нещо, което можем да изпитаме като хора, само че любовта може да бъде и мъчителна, изключително в случай че се страхувате да не загубите човек или нещо друго, което обичате.

“ Наистина в действителност огромното предизвикателство, пред което всички ние се изправяме, е да отидем оттатък това, което мозъците ни считат за границите на любовта и какво в действителност е любовта.

Тя добави: „ Понякога, когато обичате доста надълбоко, ще откриете, че сте изправени пред ужасяващи страхове от загуба, които могат да се почувстват толкоз огромни и опустошителни, че не знаете по какъв начин можете да ги преживеете и не можете да си визиите живота без този човек който обичаш.

„ Именно в тези моменти, когато се взираш в бездната, имаш възможност… да откриеш повече от това кой си в действителност и повече от това коя в действителност е душата ти и повече от връзката ти с този човек, който обичаш. "

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Victoria Mary Clarke Angels (@victoriamaryclarke)

-->

Двойката се ожени през 2018 година в кметството на Копенхаген в Дания след повече от 32 години дружно.

MacGowan се сблъска с други здравословни проблеми през последните години - той счупи таза си през 2015 година и от този момент употребява инвалидна количка.

През 2021 година той счупи коляното си при рухване, преди да се раздра връзки на левия си крайник.

Той в никакъв случай не се възвърне изцяло от пострадванията си и удостовери през април, че „ към този момент не може да върви “.

Изображение: The Pogues през 1980-те Снимка: Everett/Shutterstock

MacGowan също беше открит за борбата си със зависимостта.

През 2015 година той получи цялостен комплект зъбни импланти, защото същинските му зъби бяха унищожени от десетилетия пиянство и приложимост на опиати.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР