Ирландският халф на ЦСКА Греъм Кери е щастлив, че под

...
Ирландският халф на ЦСКА Греъм Кери е щастлив, че под
Коментари Харесай

Греъм Кери: При Стойчо Младенов разгърнах пълния си потенциал в ЦСКА

Ирландският халф на ЦСКА Греъм Кери е благополучен, че под управлението на Стойчо Младенов е могъл да разгърне цялостния си капацитет. През сегашния сезон 32-годишният младеж на Селтик има 5 гола и 4 асистенции във всички шампионати и разумно е определян като най-полезния футболист на " алените " през акцията.

" Младенов повярва в мен на 100% и ми разреши да играя на позицията, на която се усещам най-добре. Благодарение на това моята форма се усъвършенства по отношение на предния сезон. Работата ми е да сътворявам голови обстановки - без значение дали осъществявам или асистирам. Най-важното е да печелим мачовете си, защото тим като нашия има сложени високи цели ", съобщи Кери.

британецът получи премията за Играч №1 на IX кръг, като събра 8 от 18 гласа в допитването на Пресклуб " България ". 5 гласа заслужи съотборникът му Жорди Кайседо, вкарал другия гол против " сините ", 3 гласа получи Октавио от Локо Сф, а 2 отидоха за Пиерос Сотириу от Лудогорец.

Кери получава за трети път статуетката за Играч на кръга, като любопитното е, че за повторно подвига наградата за мощна игра против Левски. В VIII кръг на сезон 2019/2020 година той асистира и при двете попадения, дело на Евандро и Раул Албентоса, с които ЦСКА направи непълен поврат от 0:2 до 2:2 против " сините ".

" Атмосферата на ЦСКА - Левски е сходна на тази на шотландското дерби Селтик - Рейнджърс. Двата мача са доста интензивни. Когато стадионът е цялостен, атмосферата е страхотна и поради това почитателите ни против Зoря ще ни липсват. В последния мач в Лигата на конференциите бяхме доста разочаровани, че не спечелихме. Ако победим Зoря в София, имаме огромен късмет да излезем от групата, каквато е и нашата цел. Чувствам се най-комфортно зад нападателя. Там мога да сътворявам положения за своите съотборници. Не всички треньори разчитат на футболист на моята позиция, само че за благополучие Стойчо Младенов не е един от тях ", приключи Греъм Кери.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР