Ирландските железници бяха бомбардирани с оплаквания от пътници, след като

...
Ирландските железници бяха бомбардирани с оплаквания от пътници, след като
Коментари Харесай

Ирландските железници бяха бомбардирани с оплаквания, след като влакът отне седем часа, за да стигне до местоназначението

Ирландските железници бяха бомбардирани с недоволства от пасажери, откакто една от техните междуградски услуги в последна сметка лиши повече от седем часа, като множеството пасажери не дойдоха на местоназначението си до 2:30 сутринта.

В имейли до железопътните оператори членове на обществеността пишат, че са били оставени да стоят под проливния дъжд на платформа, до момента в който са чакали различен трен.

Закъснението е станало през Февруари, когато линия сред Дъблин и Корк беше наранена от „ съдбовна щета “ на водна помпа, съгласно отчет от вътрешно следствие на Irish Rail.

В него се споделяше закъснения за пасажерите на борда и няколко други услуги също бяха ударени, бяха „ доста значими “ и че би трябвало да се извлекат поучения от случилото се.

Докладът също по този начин споделя, че линията евентуално ще стане още по-натоварена през идващите няколко години, тъй че аварийните локомотиви и може да се наложи водачите да бъдат на място на основни места, с цел да избегнат сходни произшествия.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР