Ирландската суперзвезда в ММА Конър Макгрегър кацна тази вечер в

...
Ирландската суперзвезда в ММА Конър Макгрегър кацна тази вечер в
Коментари Харесай

Иконата Конър Макгрегър дойде в София по къси гащи

Ирландската суперзвезда в ММА Конър Макгрегър кацна довечера в София със своя частен аероплан. Към 21 ч. той се появи по къси панталони и риза с пай ръкав от ВИП-зоната на Летище София. С него бяха защитата му, както и атрактивни девойки, издокарани с името и логото на неговото уиски, което Конър ще популяризира у нас.

„ Идвам тук да науча всичко за София и България – питайте ме какво знам, когато си потегли “, сподели Конър Макгрегър на репортерите.

Той позволи среща с българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който бе изразил уважението си към Конър. На въпрос дали ще излезе още веднъж на боксов кръг, " Прословутият " Конър Макгрегър напомни, че е " ММА занаятчия ": " Аз ритвам, блъскам и душа! "



Атрактивният войник и 5-кратен международен първенец в две категории в UFC ще бъде настанен в президентския апартамент на хотел " Маринела ", като за него е непокътнат цялостен етаж.

Ирландската суперзвезда, който е придружаван от трима персонални охранители, идва за галавечерта Max Fight 56 в четвъртък. Макгрегър ще остане у нас до петък, той има намерение и да направи разходка в столицата ни.

Шоуто е на следващия ден в „ Арена София “, уредниците са удовлетворили специфична молба на Конър да бъдат пуснати по-евтини билети. Затова към този момент са в продажба евтини талони за шоуто, които са на цена от 40 и 50 лева

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР