Ирландската спортна суперзвезда Конър Магрегър е смятан за най-поляризиращата фигура

...
Ирландската спортна суперзвезда Конър Магрегър е смятан за най-поляризиращата фигура
Коментари Харесай

Якуинта: Смятам, че Конър вече не е верен на духа на бойните изкуства


Ирландската спортна суперзвезда Конър Магрегър е считан за най-поляризиращата фигура в Смесените бойни изкуства. Неговата пленяваща персона оказа помощ да се увеличи известността му дотам, че тя мина оттатък света на ММА и навлезе в поп културата.

Въпреки събмишън загубите си в клетката, Макгрегър си остава в центъра на вниманието на почитатели, медии и критици. Той е непрекъснато в компанията на известни персони и обръща огромно внимание на страничните бизнеси, които развива.

Според огромна част от ММА почитателите, разтърсващият триумф на Макгрегър от дълго време е почнал да му работи негативно. Сагата сред него и Хабиб бе капката, която преля чашата за огромна част от критиците му. По време на излъчването на прочут ММА подкаст, Ал Якуинта изясни за какво счита, че Конър към този момент не може да се управлява.

" Бях му огромен обожател, само че мисля, че към този момент е малко отвън надзор. Мислех, че той е индивидът, който ще направи всички неща, които в действителност направи, само че ще остане правилен на бойните изкуства. Отначало изглеждаше, че той се водеше по духа на бойните спортове. Направи вярното нещо, уважавай противниците си, всички сме дружно по този път. Целта му е беше да бъде най-хубавия и когато той стигна върха, и получи доста пари… просто мисля, че всичко излезе отвън надзор. Това несъмнено притегля доста хората, само че мисля, че от време на време той минава прекомерно надалеч. " споделя Ал.

Как мислите, че ще приключи историята на Конър Макгрегър в Смесените бойни изкуства, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР