Ирландската евродепутатка Клеър Дейли дойде на антиправителствения протест в София

...
Ирландската евродепутатка Клеър Дейли дойде на антиправителствения протест в София
Коментари Харесай

Крайно лявата евродепутатка Клеър Дейли дойде на протеста в София

Ирландската евродепутатка Клеър Дейли пристигна на антиправителствения митинг в София нощес. Появата й бе спорна - тя бе посрещната радостно от хората там, само че хората отвън митинга насочиха рецензия.

Дейли се качи на трибуната, с цел да направи послание към стачкуващите на микрофон. Тя бе показана от Отровното трио. Очаквано ирландката упрекна ръководещите за това, че са на власт на фона на продължаващите 101 дни митинги.

Клеър Дейли е народен представител от Групата на крайната левица. Името й се чу в България след рецензиите й към властта. Дейли бе единствената в Комисията за цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (LIBE), която се разгласи срещу предлагането на Европейската комисия за преустановяване на така наречен мониторинг над правосъдните промени в България.

А представители на ръководещите през днешния ден се зачудиха какви правила изповядват в действителност протестиращите, щом ръкопляскаха на Дейли нощес. Мнение по тематиката изрази евродепутатът Асим Адемов. Ето какво написа той по този мотив:

"На 101 ден митингът стигна дъното! Протестиращите приветстваха радостно евродепутатката Клеър Дейли, която даде обещание да им оказва помощ с всички сили. Същата последна левичарка Клеър Дейли, която поддържа и режима на Путин, поддържа и диктатора във Венецуела Николас Мадуро, както и Лукашенко в Беларус, Башар Асад в Сирия! Същата, която съставлява групата на крайната левица в Екологичен потенциал, която се въодушевява от концепциите Маркс, Ленин и Сталин.
След ковчезите, бесилките, черните чували няма по разумно нещо от това лице на митинга да стане Клеър Дейли, с цел да се разбере още по-ясно каква народна власт ни оферират протестиращите! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР