Ирландец е в болница след масово сбиване в курортния комплекс

...
Ирландец е в болница след масово сбиване в курортния комплекс
Коментари Харесай

Масов бой пред заведение в Боровец, ирландец е в болница с 3 избити зъба

Ирландец е в болница след всеобщо сборичкване в курортния комплекс " Боровец ".

Около 02:20 часа през вчерашния ден е постъпил сигнал за сборичкване сред група чужденци пред нощно заведение в курорта. Изпратените на място патрули открили потърпевш ирландски жител. При осъществения медицински обзор е било открито, че мъжът е с три избити зъба , след което е бил превозен в болнично заведение, оповестиха от ОДМВР-София.

По публични данни в сбиването са взели участие група от 8 мъже, непознати жители, само че действително спорът е зародил сред откарания в болница и различен, който е бил е бил прегледан и освободен. Според изданието  участници са били около 20 души. Между две мощно почерпени компании избухнал скандал, а по-късно захвърчали маси, столове и чаши. Впоследствие боят траял извън.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение. В рамките на започнатото следствие е осъществен оглед и са били разпитани свидетели-очевидци. Процесуално-следствените дейности за изясняване на всички обстоятелства и условия не престават под надзора на Прокуратурата.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР