Ириней Константинов преживява кризата на пенсионната възраст. Макар да е

...
Ириней Константинов преживява кризата на пенсионната възраст. Макар да е
Коментари Харесай

Пълен срам за актьора Ириней Константинов! На 74 г. влюбен до уши във „внучка” си, а жена му в шок след половин век брак

Ириней Константинов претърпява рецесията на пенсионната възраст. Макар да е на цели 74 година, той се изживява като плейбой и прави секс с жена, която може да му е внучка, тъй като е единствено на 26 година

Актьорът е напуснал брачната половинка си, за която е женен от близо половин век, с цел да се впусне в случката с новата си колежка. Двамата изиграли общо зрелище, на което е имало интимни контакти, запалили искрата посред им.

Става въпрос за младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която преди 2 години се е дипломирала в НАТФИЗ. Изглежда, с цел да пробие по-бързо в занаята и да получи повече функции, Йони е подготвена на всичко, в това число и да легне с „ дядо ” си.

Съпругата на артиста обаче е в потрес. Анна-Мария не е очаквала сходно отношение след толкоз дълги взаимни години. Ириней си бил напряко изгубил мозъка по младата си колежка и не чувал нито жена си, нито децата си.

Константинов бил като полудял на тематика „ секс ”. Постоянно желал да го прави с Йоанна, защото очевидно от години преди този момент не бил практикувал плътските удоволствия.

На всичкото от горната страна артистът се и разорил, тъй като на всички места черпел младата си държанка. Освен това се налагало да пие стимулиращи потентността хапчета, които също костват пари.

„ Тя го унищожава във всеки един аспект, само че той си е изгубил разсъдъка по нея ”, настояват околните му.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Ириней Константинов Йоанна-Изабелла Върбанова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР