Ирина Тенчева се оплака, че заради пандемията от коронавирус е

...
Ирина Тенчева се оплака, че заради пандемията от коронавирус е
Коментари Харесай

Ирина Тенчева разкри как ще отслабва

Ирина Тенчева се оплака, че поради пандемията от ковид е качила близо 8 кг, само че е твърдо решена още веднъж да влезе във форма. Половинката на телевизионния продуцент Иван Христов разкри, че от 16 февруари ще съблюдава известния Житен режим на Петър Дънов.

Ирина, която е майка на три деца, също по този начин качи фотография в Instagram от по-слабия си интервал.

" С тази фотография си подсещам, че времето, когато тежах с към 8 кг по-малко е на един коронавирус разстояние. А на вас подсещам, че до началото на същинския Житен режим за 2022 остава тъкмо месец (16 февруари!!!) и в случай че ще го вършим дружно, ще е хубаво леко-леко да се приготвяме за него.

Допълвам конкретизиране. Много хора одобряват за начало на житния режим датата 18 февруари 2022 година, както е посочена в един от уеб страниците на почитателите на Петър Дънов. Идеята е, че Луната би трябвало да е в разпад, т.е. да понижава след Пълнолуние. 16 февруари е Пълнолуние и е дата, която предлага един от огромните (поне за мен) престижи от братството, който е познава в подробност насоките, оставени от Дънов и персонално практикува към този момент доста години. Аз ще пускам с тях. "

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР