Ирина Тенчева реши да се раздели с любимия си джип

...
Ирина Тенчева реши да се раздели с любимия си джип
Коментари Харесай

Ирина Тенчева иска 120 бона за джипа си

Ирина Тенчева реши да се раздели с обичания си джип „ Тойота Ланд Крузер “, разбра HotArena.

Съпругата на продуцента Иван Христов пусна обявата в уебсайт за коли, както и в обществените мрежи. Тя обширно описа какъв брой прекарвания и скъпи моменти е изживяло фамилията в този автомобил. За джипа, който е съвсем 4-годишен, русокоската желае 121 хиляди лв. , писа „ Уикенд “.

Най-вероятно цената предстои на мнения и може би ще отстъпи 2-3 хилядарки от желаната сума, само че не повече.

В хладилника под лакътника постоянно има безалкохолна бира и шоколад, а в системата й за домашно кино има повече филми, в сравнение с ще може да изгледа млад пенсионер до 100-тния си юбилей… Хора, обичаме тази кола. Като фамилен албум е и желаеме да си откри ново семейство, на което да донесе толкоз радостни моменти, колкото нашето семейство имаше в нея “, популяризира возилото някогашната водеща.

Тя не издава повода за продажбата на колата, която получи като подарък след раждането на сина им Самуил, който се появи на бял свят през март 2015 година Съпругът й има същото возило. Според приятелите на Ирина тя желае по-практична кола за всекидневието си, а джипът на продуцента ще бъде употребен за фамилни почивки.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР