Ирина Тенчева и съпругът й Иван Арнаудов са загърбили светската

...
Ирина Тенчева и съпругът й Иван Арнаудов са загърбили светската
Коментари Харесай

Промени коренно живота си: Ирина Тенчева се раздели с вреден навик

Ирина Тенчева и брачният партньор й Иван Арнаудов са загърбили светската суетност. През лятото русокоската навърши 46 години и очевидно й е пристигнал акъла в главата – обърнала внимание на духовното рационализиране, а не на физическото.

Многодетната майка е към този момент трезвеничка и се гордее с това. Тя спряла алкохола внезапно, а преди време пиела всеки ден или вино, или коктейли.

Давам си сметка какъв брой сгрешен и поболяващ е светът на обществените мрежи и медии, които възпитават отегченото ни его в ненаситна консумация на “удоволствия ”, които действително ни погубват. Алкохолът е токсин. Точка. Към него има пристрастяване ( въпрос на регулярност, а не на количества е) и аз няма да вземам участие в популяризирането на клишетата за “чашата вино на мама ”, “коктейлите на радостните женски компании ” и “фамилната история зад марката ” (с което давам отговор още един път на поканите да вземам участие сходни кампании). Доказано е, че алкохолът не оказва помощ да поддържаме връзка по-добре с другите, а замаскирва действителния статус на връзките ни с всичко и с всички ” –споделя Тенева.

Съпругата на Иван прочела книга по тематиката и получила просветление. Започнала да се занимава с медитация. Материалното към този момент не й носи приятност, както преди.

Източник: hotnews.bg                                      

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР