Ирина Тенчева е решила да спре алкохола в началото на

...
Ирина Тенчева е решила да спре алкохола в началото на
Коментари Харесай

Ирина Тенчева спря алкохола

Ирина Тенчева е решила да спре алкохола при започване на новата година. Както множеството хора, и тя прекалила по време на коледните и новогодишните празници. Половинката на продуцента Иван Христов не крие, че нормално пие всеки ден, въпреки и по една-две чаши вино. Сега обаче е решила да се бори с нездравословния табиет и да пречисти организма си от токсините. 

Ето какво показа риалити звездата от " ВИП Брадър " в обществената мрежа:

" Искам да поздравявам всеки, който е решил да стартира годината с едномесечно самоограничение от алкохол. Аз съм последният човек, който ще съди различен човек за удоволствията в живота му. Всичко написано по-долу има за цел единствено да даде рамо на тези от вас, с които сме на една вълна. Мотивацията за този опит е безусловно самостоятелна, само че за поддръжка и ентусиазъм ще споделя няколко мисли по тематиката, разнообразни от информацията за здравето и хубостта. Ясно е, че не са в една колонка с навика да се пие постоянно. Ясно е и че женският организъм е в пъти по-потърпевш, само че за това ще направя обособен пост.

Не е нужно да бъдеш пияч и спиртните питиета да разрушават живота ти, за да установиш, че ежедневният им банкет е форма на взаимозависимост. Всяка взаимозависимост е нездравословна. Когато имаме потребност от смяна, когато имаме цели и фантазии за реализиране, ни би трябвало сила. Преди да се научим по какъв начин да си набираме сила, добре е да открием пробойните, от които тя изтича. Алкохолът е една от тях. Приемът на алкохол изтънява връзката ви със самите вас, тъй като ( потвърдено е) един от резултатите на алкохола е “временно да унищожи част от вас ". Част, която отхвърляте заради позор, неприемане, нехаресване. Пие се за: социализация - по-лесно другарство, приемане  на монотонната ежедневна рутина, награждаване, утешаване - краткотрайно притъпяване на неудовлетворението и неприемането на действителността. С две думи: постоянно алкохолът отсрочва най-вълнуващата и значима среща в живота ни - тази с нас самите ".

Многодетната майка възнамерява да се лимитира от спиртни питиета през януари, а през февруари още веднъж ще мине на житния режим на Петър Дънов, който съблюдава всяка година. Благодарение на него смъква към 7-8 кг от тежестта си. Е, след това си връща част от тях, само че въздействието върху организма постоянно е благотворно.

Въпреки че по принцип е любителка на чашката, Ирина съумя да откаже благоверния си Иван от алкохола. Благодарение на нея той спря пиенето, към което беше мощно завързан по време на брака си с Вихра Петрова. Продуцентът и водещ на " Фермата " нееднократно е признавал, че в тези години е бил на границата да се трансформира в пияч. Откакто е с Тенчева обаче, той живее и се храни здравословно, дори спортува.

Иван и Ирина се залюбиха преди към 10 години, а връзката им стартира като извънбрачна случка, напомня HotArena. С днешна дата те настояват, че са щастливи дружно и се радват на сина си Самуил. Блондинката е майка и на две по-големи деца от първия си брак, а продуцентът има щерка на име Ава от някогашната си жена Вихра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР