Ирина Тенчева е от жените, които застават зад ясни каузи,

...
Ирина Тенчева е от жените, които застават зад ясни каузи,
Коментари Харесай

Ирина Тенчева с трудна изповед и признание, което не всеки човек прави

Ирина Тенчева е от дамите, които застават зад ясни дела, които поддържат едно или друго. Тя не употребява името си, с цел да досажда или да си прави непотребен ПР. Напротив, тя е то известните български дами, които приказват тогава, когато имат какво да кажат и усещат, че би трябвало да го създадат. Така направи и този път. Тенчева показа нещо доста персонално в своята публична Инстаграм страница. 

" Зад триумфа, усмивката, държанието на всеки от нас има истории. Много постоянно неразказани ", написа Ирина по отношение на новата акция на огромен бранд за козметика, която насочва вниманието точно върху сложните моменти в живота, които сме преодоляли, само че които не сме споделили, написа още Ирина, която в слеващите редове споделя за неща, които хората не знаят за нея. Още с първите думи Ирина написа, че преди да роди първото си дете, е изгубила една доста мечтана бременност.

" Случвало се е при 1 на 4,но тогава не знаех. След сходна загуба всяка млада жена, мечтала за дете се замисля и си задава въпроса - ами в случай че аз в никакъв случай... Беше ми тежко, паник офанзиви, очакване, физическо възобновяване... Събрах се и продължих напред. Впоследствие родих 3 деца и 3 пъти преодолях големия си боязън, че още веднъж нещо може да стане. " Винаги може нещо да стане и постоянно можем да намерим още сили в себе си да продължим да опитваме. " - това споделям ДНЕС на дамите, с които се срещам по време на сбирки в поддръжка на раждаемостта и битката с репродуктивни проблеми ", написа искрено Ирина, само че не стопира с това.

Виж още:

" Когато съм била на към две години след слагане на ваксина, организмът ми прави реакция, подвигам температура... Оказва се, че са се увредили очите ми. Носих очила съвсем до 6 клас, като във всяко учебно заведение, нов клас и компания се постановяваше да поглъщам обиди и да се потвърждавам. Научих се да не отстъпвам себе си и качествата си, без значение от външния си тип, а също да обичам и виждам вътрешната хубост на хората, които срещам. СЕГА - работих на екран, пред камера и с външния си тип, а споменът за очилатото ми детство провокира единствено усмивка и служи за оцветяване на диалозите ми с младите девойки, на които се пробвам да обясня, че те са нещо доста повече от тялото си, което е добре да се научат да обичат в цялостната му уникалност през всеки стадий от живота ".

Ирина написа, че би трябвало да бъдем смели и да вървим напред, без значение какво се случва с нас или към нас. Без значение на какъв брой години сме. " След 40 не е време за огромни промени ". " Как ще оставиш офиса и сигурността ". " Ресторантьорството не е за дами ", рише още Ирина, отбелязвайки, че това са дребна част от клишетата, които чула даже от другари, когато споделила, че без никакъв опит и помощ ще направи ресторант. Тя поучава да следваме инстинкта си, да се борим за всичко, което желаеме и да не се предаваме, тъй като единствено по този начин ще бъде по-добри хора.

Виж още: Деми Ловато показва благополучие в Инстаграм, някогашният страда самичък на плаж

Източник фотоси & thumbnail:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР