Ирина Шейк отново реши да бъде щедра към многобройните си

...
Ирина Шейк отново реши да бъде щедра към многобройните си
Коментари Харесай

Новите провокативни снимки на Ирина Шейк

Ирина Шейк още веднъж реши да бъде великодушна към многочислените си почитатели в обществените мрежи. Супермоделът показа преди ден нова серия от горещи фотоси, с които съумя да разпали въображението и нажежи пристрастеностите.



На фрагментите Ирина театралничи с изрязан черен бански, допълнен единствено от няколко аксесоари.



И в случай че чифт слънчеви очила се комбинират идеално с банския костюм, то малко непредвидени са чокъра, кожените боти с висок ток и платформа и якето вид бомбър. Но пък по този начин визията гради облика на " неприятното момиче ", нещо, което несъмнено е доста секси.



Ирина не прецизира къде тъкмо са направени фотосите. Но поради басейна, палмите и яркото слънце, очевидно е някъде, където в действителност е топло.



37-годишния модел показа впечатляващите фотоси броени дни след визитата си на калифорнийския музикален фестивал Coachella, написа Glamour.



Наскоро тя аргументира пред Vogue изборът си на облекло за събитието. " Обичам да разбърквам обичаните си дизайнерски облекла с винтидж продукти и по този начин да основа друга визия. Coachella е място, на което може в действителност да разгърнеш концепциите си по нов и занимателен метод ", споделя Ирина и прибавя: " Обичам доста ретро магазините и постоянно ги навестявам - и в Ню Йорк, и когато съм на някое ново място, тъй като в действителност има шан да намеря нещо неповторимо. "



Ирина има шестгодишна щерка от връзката си с Брадли Купър, с който се разделиха през 2019 година В последно време неведнъж обаче се показваха клюки, че двамата са възобновили връзките си. Причина за това бяха честите срещи сред Ирина и Брадли, в това число и взаимната им почивка в тропически регион през миналото лято.







 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР