Ирина Шейк и Брадли Купър вече от няколко месеца не

...
Ирина Шейк и Брадли Купър вече от няколко месеца не
Коментари Харесай

Ирина Шейк и как се забавлява моделът без Брадли Купър

Ирина Шейк и Брадли Купър към този момент от няколко месеца не са дружно. Двамата обаче не престават да си поделят родителските грижи за дребната им дъщеричка, като се пробват да провеждат графиците си по този начин, че да да се оправят с работните си задължения и никой от родителите да не е ощетен от невъзможността да гледа дребната.

Въпреки другите клюки за връзката на Брадли Купър с разнообразни дами - от Лейди Гага до Лора Дърн, артистът в действителност се е посветил главно на работата и бащинството, и гледа всяка свободна минута да прекара с щерка си.

Доказателство за това са и последните фотоси на Брадли Купър с дребната Леа де Сен Шейк Купър по улиците на Ню Йорк. Докато артистът се грижи за дъщеричката им, Ирина Шейк пък употребява опцията да се забавлява по женски.

Моделът качи фотография в профила си в Instagram, на която я виждаме по халат да пие шампанско в компанията на друга нейна колежка - Ан Ви. Текстът под фотографията гласи: " Рускини " и по всичко проличава, че двете девойки откровено се радват на компанията си и си прекарват отлично. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР