Ирина Флорин ще подгрява концерта на Прешъс Уилсън, на 17

...
Ирина Флорин ще подгрява концерта на Прешъс Уилсън, на 17
Коментари Харесай

Ирина Флорин ще подгрява концерта на Прешъс Уилсън в София

Ирина Флорин ще подгрява концерта на Прешъс Уилсън, на 17 ноември в „ Ялта “. Певицата приготвя специфична изненада за почитателите, като ще показа някои от най-големите си шлагери – „ Цвят виолетов “, „ Мога “ и „ Пътуване “ в нови диско ремикси, оповестяват уредниците.

По думите им, чака се за шлагера „ Пътуване “ на сцената да се качи и Мариус Куркински, който взе участие в шлагера и клипа на „ Бел епок “.

Прешъс Уилсън ще се качи на сцената след Флорин. Вокалистката на група Eruption отбелязва 50 години кариера като солов актьор и показва за първи път пред българска аудитория новото си шоу „ Диско кралица “, събрало най-големите й шлагери.

Седмица по-късно, още веднъж в „ Ялта “ е концертът на Саманта Фокс, която идва със своя диско балет. Нейният театър обикаля Европа през последната година с шлагери като Touch Me (I Want Your Body) и Never Gonna Fall in Love Again.

За тези, които желаят да научат по-добре разнообразни диско стъпки, ще се грижи от самото начало дует Expose в зала 2 на „ Ялта “, а за положителното въодушевление на дансинга ще се грижи DJ Глория Петкова, допълват уредниците. Пускат и двоен билет за двата концерта – на 17 и 24 ноември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР