Ирина Флорин хвърли дрехите и се съблече за корица на

...
Ирина Флорин хвърли дрехите и се съблече за корица на
Коментари Харесай

На 57 и все така предизвикателна - Ирина Флорин съблече всичко

Ирина Флорин хвърли облеклата и се съблече за корица на списание.

На мартенския брой на сп. DIVA 57-годишната певица разкрива забележителна фигура. Тя театралничи единствено по боксови ръкавици.

Самата тя споделя, че не пази никакви диети, тъй като са зложелател на организма, значим е генът. "Най-много да се бъгне цялата ти физиология ", споделя изпълнителката на "Цвят виолетов " в изявлението за изданието, елементи от които бяха предоставени особено на Vesti.bg.

Флорин споделя, че се усеща добре в тялото си. "На 164 сантиметра височина най-вече съм била 55 кг. А от 15 години се арестувам на към 50 ", споделя тя в изявлението.

"Генът е в действителност доста значим, при мен много ми е оказал помощ. Майка ми да вземем за пример беше ужасно фина жена, към 56-57 кг. С доста тънки кости, глезени и китки. Но по този начин или другояче макар гените, в случай че не живееш по някакъв здравословен метод, те не може да ти оказват помощ до безспир. Според мен най-важното е човек да слуша организма си. Например в случай че на мен ми се прияде шоколад, аз няма да се лиша от него ", споделя фината певица.

Но шоколадът ще е черен. Яде самун единствено заран, и то черен, интересува се от здравословното хранене. Не яде бяла захар. Хапва домашно козе сирене. Яде ябълки всеки ден и пие доста вода. "И доста чай, изключително запарка от джинджифил. О, и похапвам ужасно доста люти чушки " , добавя тя.

"Ям доста зеленчуци, изключително прясно зеле. Почти всеки ден похапвам салата от зеле, цвекло и моркови ", споделя Флорин. Изпълнителката яде и месо, въпреки да го е понижила.

 ирина флорин
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР