Ирина Делчева е кандидат за народен представител от ГЕРБ –СДС

...
Ирина Делчева е кандидат за народен представител от ГЕРБ –СДС
Коментари Харесай

Ирина Делчева, кандидат за народен представител от ГЕРБ – СДС: ПП Движение Гергьовден партнира на ГЕРБ-СДС в името на европейското развитие на България!

 Ирина Делчева е претендент за депутат от ГЕРБ –СДС като представител на съдружния сътрудник Политическа партия " Движение Гергьовден “. Тя е регионален координатор на Политическа партия " Движение Гергьовден “ –Варна и член на ИС. Завършила е Медицински лицей в Русе и Икономическия университет във Варна, компетентност " Мениджмънт и маркетинг “. Работи като  мениджър на собственна компания.

За Varna24.bg Ирина Делчева разяснява за какво Политическа партия " Движение Гергъовден “ избра като съдружен сътрудник ГЕРБ-СДС за идните парламентарни избори на 4-ти април.

" В тази настройка бяхме и на последните евроизбори. Политическа партия " Движение Гергьовден “ си партнира със Съюз на демократичните сили още през далечната 2005 година, когато листата на обединението в Бургас, беше с лидер Любен Дилов, както и в този момент. Така че не е изненада нашето присъединяване с Любен Дилов и още няколко представители от управлението на партията в листите на обединението ГЕРБ-СДС. Решението на " Движение Гергьовден “ за партнъорство на тези избори е взето,защото съгласно нас няма друга дясно-центристка коалиция, която би трябвало да влезе в идващия парламент, с цел да продължи европейското развиване на България. Наблюдава се тревожната наклонност и настояването на Българска социалистическа партия за връщане във властта, което е пагубно за развиване на страната.

Трябва да напомним на българите за страшната Виденова зима, когато приходи и пенсии се сринаха, когато магазините бяха празни и още веднъж се настани купонната система за самун.

" Движение Гергьовден “, в което членуват интелигентни мислещи хора, постоянно е било коректив на ръководството в страната, само че през последните няколко години се реализира непоклатимост, развиване на стопанската система, увеличение на приходите, дано единствено да напомним, че учителските заплати набъбнаха двойно и обарзованието е приоритет, тъй като бъдещето на България са децата й. Хората към този момент по-смело могат да възнамеряват бизнеса и вложенията си, фамилното си развиване, даже при тази тежка за целия свят пандемична конюнктура, в която целите на настоящето ръководство са здравето на хората и подпомогане, с цел да се смекчат последствията от локдауна върху стопанската система и бизнеса ", разяснява Ирина Делчева.

Тя даде оценка на сътрудничеството във Варна сред " Движение Гергъовден “ и ГЕРБ-СДС.

" И на предните европейски избори бяхме дружно с съдружните

партнъори ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, само че в този момент за първи път работя с районните структури на ГЕРБ и при срещите си с техните представители- претенденти за народни представители, общински и районни кметове, общински съветници, откривам, че това са хора, които са готови, които познават гласоподавателите си, техните проблеми и поемат задължения, които могат да изпълнят. И най-важното работят с готовност за Варна, или за  дребния град, за квартала си, или за селото, в което живеят. Бях очевидец по какъв начин районният кмет на квартал " Аспарухово “ при срещите си с хората ги познаваше, знаеше проблемите и умерено им обясняваше опциите за решение с конкретика в периоди или по кое време се постанова да се изчака.

С такива усещания за локалната власт останах и от срещите в селата Осеново, Куманово,Орешак и град Игнатиево, община Аксаково. В региона, където след последните локални избори ГЕРБ ръководи всички 12 общини, са осъществени доста инфраструктурни планове с поддръжката на държавното управление на ГЕРБ и с европейски средства, усъвършенствана е пътната и просветителна инфраструктура, направени са красиви детски и спортни площадки, кътове за отдих, които усъвършенстват виталната и бизнес среда и в дребните обитаеми места. Тази политика към тях ще продължи ", сподели още Ирина Делчева.

Тя разяснява и главните цели, за които " Движение Гергьовден “ като съдружен сътрудник ще упорства да се осъществят с най-бързи темпове в идващото държавно управление.

" В политиката, с цел да изпълниш целите си, би трябвало да си в

ръководството. За това най-важно е да се реализира дясно-центристко болшинство в новия парламент след 4 април, т.е. коалиция ГЕРБ-СДС с " Движение Гергьовден “ да завоюва националния избор. Приоритети като промяна в образованието, повишение на приходите, бюджетна непоклатимост и опазване на плоския налог, нарастване на вложенията в енергийна успеваемост и инфраструктура са значими за нас, както и запазването на християнските полезности. Затова поддържаме предизборната стратегия на обединението. Личната ми идея е да диря и виждам към нови хоризонти, подбудени от практиката: туризъм, мениджмънт в областта на Уелнес и СПА, медицината с нови центрове за рехабилитация, да продължат измененията в общественото подкрепяне, обществените услуги, опазването на здравето и стопанската система. Образованието да продължи да бъде приоритет, тъй като имам вяра, че няма нищо по скъпо от инвестицията в бъдещето ни-нашите деца ", допълни Ирина Делчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР