Ирина Бакалчева е украинка с постоянен адрес в България, която

...
Ирина Бакалчева е украинка с постоянен адрес в България, която
Коментари Харесай

Ирина от Украйна: Сирените вият непрекъснато, нищо добро не ни чака

Ирина Бакалчева е украинка с непрекъснат адрес в България, която желае да се изтегля, само че не е получила отговор от посолството и не се е качила в рейсовете. Семейството ѝ живее у нас, а Ирина продължава с опитите да напусне Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1367
„ Сирени вият непрестанно, магазините са изпразнени, чуват се гърмежи ”, споделя тя в ефира на Нова телевизия за ситуацията в Киев.

Ирина показа, че мирното население се безпокои от удари против него поради увеличаващата се колона с военна техника, насочваща се към столицата.

„ Нищо положително не ни чака, не съм вярвала, че ще преживея такова нещо ”, счита украинката.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1367  Китайското посолство изтегля свои жители от Украйна Китайското посолство изтегля свои жители от Украйна  Съединени американски щати все още няма да затварят въздушното си пространство за съветски самолети Съединени американски щати все още няма да затварят въздушното си пространство за съветски самолети  Търсят незабавно опция за свързване на електропреносната мрежа на Украйна с тази на Европейски Съюз Търсят незабавно опция за свързване на електропреносната мрежа на Украйна с тази на ЕС
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР