Ирена Милянкова, вече е Чолакова. Това обяви самата тя на

...
Ирена Милянкова, вече е Чолакова. Това обяви самата тя на
Коментари Харесай

Официално! Ирена Милянкова вече е Чолакова, многодетната майка обяви брака си в мрежата

Ирена Милянкова, към този момент е Чолакова. Това разгласи самата тя на персоналния си фейсбук профил, като показно смени семейството си в обществената мрежа. Красавицата, която отглежда шест биологични и две доведени деца се похвали, че е предходна под венчило с предприемача Никола Чолаков, с който са дружно от 3 години, написа Монитор.

Едва доскоро повече от месец Милянкова даде живот на втората им обща щерка – Лилия. Двамата имат и по-голямо момиченце – Виктория, която е на две годинки. Манекенката, която се изявяваше и като актриса в сериала „ Под прикритие “, има и четирима наследници от предходния си брак с Росен Чолов – Чолата. Младоженецът пък има две огромни деца от предходната си връзка.
Никола и Ирена се срещат преди 3 години, като ги събира общата им работа в бизнеса с недвижими парцели. Подробности за щастливото събитие обаче не се разкриват. Милянкова не разгласява даже и фотография от сватбата.
Първият мъж на хубавицата стана прочут преди няколко години с показния си арест. Той беше наказан и влезе в пандиза през 2012 година по обвиняване в сводничество и скланяне към проституция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР