Ирен Онтева реши да се освежи с предна пластична операция.

...
Ирен Онтева реши да се освежи с предна пластична операция.
Коментари Харесай

Ирен Онтева си отряза носа за трети път

Ирен Онтева реши да се освежи с предна пластична интервенция. Топ манекенката от 90-те години на предишния век си направи следващата ринопластика, написа в. „ Уикенд “. Блондинката си отряза носа за трети и, надяваме се, финален път. Естественият обонятелен орган на манекенката не беше съвършен, само че тя имаше огромен комплекс от него и го поправя още пред тези интервенции да станат всеобщи.

Бившата половинка на Ицо Стоте манекенки изкара няколко години с първата си ринопластика и легна на операционната маса за втора. Онтева си направи още по-малък и тъничък нос. Преди няколко месеца хубавицата си резна носа за трети път, излиза наяве от последните й фотоси. Обонятелният орган на Ирен към този момент е доста дребен и е напът да изчезне.



Обонятелният орган на хубавицата става все по-малък

Популярната манекенка, чиято кариера стартира още в средата на предишния век, е доста суетна и непрекъснато се разкрасява. Тя бе една от първите, които си сложиха силикон в бюста, като го има към този момент от към 20 години. За това време тя не е увеличавала размера на имплантите си, а единствено го е подновявала, само че със същите кубици. Прави усещане, че Онтева е все по този начин ослепителна и хубава и за нея времето като че ли е спряло. 48-годишната моделка към момента има съвършено тяло и дълги крайници. Тя поддържа форма с постоянен спорт и внимава какво яде. Разбира се, тя в никакъв случай не е работила, нито е орала, нито е копала, на процедура няма и ден трудов стаж в живота си. Ирен единствено се е разхождала по стилните сцени и е била обгрижвана от мъжете до нея, които постоянно са били повече от състоятелни.

Припомняме, че пенсионираната моделка стана майка през 2005 година, когато роди сина си Кристиан. Бащата на детето е Христо Сираков, с който манекенката се раздели малко по-късно. В момента за благополучието й се грижи възрастен италианец. Първата връзка на моделката е с варненския предприемач Красимир Узунов, притежател на позабравената компания „ Интерсервиз Узунови ”, който неотдавна означи достолепните 70 години.



Онтева преди купищата корекции, които си направи през годините

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР