Ирен Онтева изпада в истерия от мисли за старостта! Не се

...
Ирен Онтева изпада в истерия от мисли за старостта!
Не се
Коментари Харесай

46-годишната Ирен Онтева не се начекна!

Ирен Онтева изпада в нервност от мисли за старостта!
Не се начекна тази, бе! Това разясняват консуматори в нета при типа на новите фотоси на Ирен Онтева. Застаряващата манекенка, която към този момент е чукнала 46, не стопира да се демонстрира гола и да нервира мъжките мераци.
 Ирен Онтева
Ирен Онтева с фикс идея за безконечна младост и разточителен живот

Бившата на починалия Христо Сираков, която го подари със наследник, май от дълго време не прави друго, с изключение на да обикаля по света, да се снима, да се тунингова и да демонстрира прелестите си в мрежата. Мнозина шушукат, че това е наложително при нея, тъй като годинките си вървят, а към този момент се котират доста по-млади от нея хубавици.

Знаем, че последно Ирен беше в спекулация с италиански чичко паричко, като преди него цоцаше различен. През множеството време от годината тя се подвизава в Монако и Монте Карло, където не се стопира – непрекъснато е на лов за тлъсти мангизлии.

Близки до обкръжението й обаче приказват, че Онтева е почнала да развива фикс идея по безконечната младост и можела безусловно да се тръшне в нервност като се заприказва за напреднала възраст, бръчки и мацки вид „чанта мачкан лак“.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР