Ирен Кривошиева правила секс за пръв път в манастир и

...
Ирен Кривошиева правила секс за пръв път в манастир и
Коментари Харесай

Потрес! Ирен Кривошиева Направила Сефтето В Манастир

Ирен Кривошиева правила секс за пръв път в манастир и то не в какъв да е, а в Роженския.

„Помня го и още как“, споделя актрисата пред Телеграф и добавя, че е било радостно, още повече, че се е случило в ученическите й години. „Случи се в Роженския манастир, първият ми грях е там. Бях с огромната си обич от учебно заведение, ходихме на всички места дружно и просто се случи“, споделя тя.

По това време двамата с гаджето й се прибирали от лятната си почивка, само че преди да стигнат София решили да се отбият в манастира за къса разходка. Наивни, влюбени и подготвени на всичко, с цел да получат следващата доза адреналин, те се отдали един на различен.

„Не съм осъзнала част от греховете си“, през смях споделя Ирен, която очевидно крие и други пикантни истории от предишното си.

Тя криела случилото се в манастира години наред. И в случай че преди се е срамувала от случилото се, в този момент споделя с усмивка за него. Интересен факт е, че тя го премълчава даже и в атобиографията си „Моят грях“.

Кривошиева е известна с петте си брака, аборта от законния си тогава мъж и маниакалното предпочитание да роди дете от Стефан Данаилов. Днес тя твърди, че сегашният й мъж – операторът Николай Николов, е любовта на живота й.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР