Ирен Кривошиева иска да се разведе за шести път и

...
Ирен Кривошиева иска да се разведе за шести път и
Коментари Харесай

Удар в сърцето на Ирен Кривошиева! Мъжът й кръшкал с... Елена Йончева

Ирен Кривошиева желае да се разведе за шести път и е сложила ултиматум на брачна половинка си - оператора Николай Николов, написа през днешния ден в. " Телеграф ".

Звездата от " Хотел Централ " подозира мъжа си в серия изневери и то с една и съща жена.Кривошиева е нарочила за негова държанка Елена Йончева, която в този момент е депутатка.

Николов фактически е непосредствен с Йончева от години, защото се е подвизавал като неин телохранител и оператор. Ако двамата фактически сложат завършек на брака си, това ще трансформира Кривошиева в рекордьор по брой бракове у нас. В международен мащаб я води единствено Елизабет Тейлър.

Преди няколко месеца Ирен признала пред свои близки, че тя и Николай изживяват рецесия в брака си и в случай че нещата продължат по този начин, тя ще подаде молба за бракоразвод.

Въпреки фамилните драми и кавги, Кривошиева се надявала, че тя и Николай ще съумеят да изгладят разликите си и да си простят забежките си.

Актрисата напусна петия си мъж точно поради любовта си към Николай. С оператора се срещнали не другаде, а в дома на Елена Йончева. Пили кафе, писали си по Facebook и тя съумяла да завърти главата на 17 години по-младия от нея мъж.

Въпреки шестте си брака, най-известна си остава аферата й със Стефан Данаилов, от който има наследник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР