Ирен Кривошиева иска да се разведе за шести път и

...
Ирен Кривошиева иска да се разведе за шести път и
Коментари Харесай

Кривошиева иска развод от шестия си съпруг



Ирен Кривошиева желае да се разведе за шести път и е сложила ултиматум на настоящия си брачен партньор - оператора Николай Николов, оповестява "Телеграф ".

Звездата от класическия БГ филм "Хотел Централ " подозира шестия си легален мъж в серия от изневери, и то все с една жена. Кривошиева е нарочила за негова държанка Елена Йончева, която в този момент е депутатка. Самият Николов е много непосредствен с журналистката от години, защото дълги години се е подвизавал като неин оператор и телохранител.

Ако Ирен и Николай сложат завършек на брака си, това ще е шестият бракоразвод за актрисата, която по брой законни съпрузи у нас няма конкуренция, а в света на актрисите се състезава единствено с холивудската легенда Елизабет Тейлър.

Ирен признала пред близки, че от няколко месеца насам тя и брачният партньор й Николай изживяват рецесия в брака и в случай че несъгласията им се задълбочат, тя е подготвена да подаде шестата молба за бракоразвод в живота си.

Кривошиева не крие, че взаимният им живот по никакъв начин не е слънчев и на третата година тя няма да изпитва терзания да го разтури.

Въпреки фамилните драми и кавги, актрисата към момента се надявала, че с Николай ще намерят метод да изгладят връзките и да си простят забежките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР