Иранците ще скандират Смърт на Америка дотогава, докато Вашингтон продължава

...
Иранците ще скандират Смърт на Америка дотогава, докато Вашингтон продължава
Коментари Харесай

Иран уточнява: Смърт на Америка е насочено към Тръмп, а не към народа на САЩ

Иранците ще скандират " Смърт на Америка " до тогава, до момента в който Вашингтон продължава своята враждебна политика , само че лозунгът е ориентиран към президента Доналд Тръмп и американските водачи, а не към американския народ . Това разгласи висшият водач на Иран, представен от " Ройтерс ".

" Докато Америка продължа своята преднамереност, иранският народ няма да се откаже от " Смърт на Америка ", настоя аятолах Али Хаменеи на заседание на офицери от иранските военновъздушни сили, отбелязващо 40-ата годишнина от Ислямската гражданска война в Иран.
 Иран вкара на въоръжение нова балистична ракета, хвали се с под земята ракетен цех
Иран вкара на въоръжение нова балистична ракета, хвали се с под земята ракетен цех

Ракетата е с обсег от 1000 км

Тръмп изтегли през предходната година Съединени американски щати от нуклеарното съглашение, подписано сред Иран и международните сили през 2015 година, като възобнови глобите против Техеран, нанасяйки удар на стопанската система на страната.

" Смърт на Америка значи гибел на Тръмп , (съветника по националната сигурност) Джон Болтън и (държавния секретар Майк) Помпео . Това значи гибел на американските ръководещи ", подчертал аятолахът.
 Иран се размечта негови подводници да потапят самолетоносачи на Съединени американски щати
Иран се размечта негови подводници да потапят самолетоносачи на Съединени американски щати

Показа по държавната телевизия особено основана анимация

Европейските страни, подписали нуклеарното съглашение (Великобритания, Франция и Германия), се пробват да спасят съглашението, само че Хеменеи уточни, че не можело да им се има доверие .

" Препоръчвам никой да не се доверява на европейците, тъкмо както на американците ", настоя иранският висш водач, допълвайки: " Не споделяме, да нямате контакти с тях, само че това е въпрос на доверие. "

Европейският съюз ускори рецензиите си към програмата на Иран за балистични ракети, като в същото време остава зает с нуклеарното съглашение от 2015 година
 Иран: Съединени американски щати поддържат “диктатори, главорези и екстремисти”
Иран: Съединени американски щати поддържат “диктатори, главорези и екстремисти ”

Това написа в " Туитър " външният министър Мохамед Джавад Зариф
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР