Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф заяви, че президентът на

...
Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф заяви, че президентът на
Коментари Харесай

Ирански министър: Тръмп е фаворит за победител на президентските избори в САЩ

Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф съобщи, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския към момента има положителни шансове да бъде избран отново, макар отслабването на поддръжката си през последните месеци, съобщи Ройтерс.

"Най-голямата неточност в филантропичните науки е да се предсказва, изключително в променливи и комплицирани условия.

Но позволете ми да направя предсказване, че възможностите за преизбиране на Тръмп към момента са над 50 на 100 ", съобщи Зариф в оповестено през вчерашния ден изявление. "Разбира се, възможностите му понижиха съществено спрямо четири до пет месеца по-рано ", добави иранският първи посланик. Той акцентира, че президентът на Съединени американски щати се употребява със стабилната поддръжка на 30-35 на 100 от популацията и до момента в който това не се промени, към момента има късмет да бъде избран отново.

Зариф даде изявление наживо в Инстаграм на иранския публицист Фарид Модареси. Това е първото сходно изявление с ирански министър, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР