Иранският президент Хасан Рохани заяви, че няма нужда да отговаря

...
Иранският президент Хасан Рохани заяви, че няма нужда да отговаря
Коментари Харесай

Рохани: Празните заплахи на Тръмп не заслужават отговор

Иранският президент Хасан Рохани съобщи, че няма потребност да дава отговор на "празните закани " на американския си сътрудник Доналд Тръмп, съобщи Асошиейтед прес.

Рохани сподели това през днешния ден на съвещание на иранското държавно управление. Това беше първото му изказване, откакто Тръмп предизвести иранския водач, че заплашването на Съединените щати ще има тежки последици.

"От някои американски ръководители идват безпочвени мнения и празни закани ", съобщи иранският президент. Той добави: "Няма потребност да отговаряме на каквито и да било нелепи изказвания ". "Трябва да им отговорим с дейности ", сподели Рохани.

Той добави, че "най-категоричният отговор на евтините им изявления " са "безразличието към техните заприказва и изборът да се окаже опозиция на техните кроежи и те да бъдат осуетени ".

В неделя Тръмп написа в Туитър, че в случай че Иран заплашва Съединени американски щати, "ще има последици ". Вчера той смекчи тона с думите: "Готови сме да сключим същинско съглашение " с Иран, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР