Иранският Корпус на гвардейците на Ислямската революция обяви днес, че

...
Иранският Корпус на гвардейците на Ислямската революция обяви днес, че
Коментари Харесай

Иран задържа британски петролен танкер

Иранският Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война разгласи през днешния ден, че е задържал английски петролен танкер в Ормузкия пролив, предадоха международните организации.

В известие на корпуса се споделя, че корабът е бил иззет, разяснява Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Корабът – „ Стена имперо” е бил арестуван от военноморските сили на корпуса поради неспазване на интернационалния морски кодекс " по искане на пристанищните и морски управляващи на иранската провинция Хормозган, се споделя в официално съобщение на корпуса, качено в уеб страницата му Сепанюз.

В изказване на притежателя на танкера и на компанията, ръководеща кораба – „ Стена Бълк” и „ Нортън маритайм мениджмънт”, се споделя, че той е бил арестуван от дребни плавателни съдове и хеликоптер към 15 ч. по Гринуич в протока в интернационалните води и в този момент е ориентиран към Иран.

На борда на кораба има екипаж от 23 души, разясняват двете компании. Те оповестиха, че не могат да открият връзка с плавателния съд.
Задържаха танкер край Гибралтар поради противозаконен транспорт на нефт Предполага се, че корабът е пътувал към рафинерия в Сирия, която попада под европейски наказания
По-рано този месец Англия задържа ирански петролен танкер край Гибралтар за хипотетично нарушаване на глобите против Сирия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР