Иранските власти са ограничили достъпа до социалните мрежи в страната

...
Иранските власти са ограничили достъпа до социалните мрежи в страната
Коментари Харесай

Иран наложи ограничение на социалните мрежи

Иранските управляващи са лимитирали достъпа до обществените мрежи в страната след тридневни митинги против държавното управление и режима на аятоласите, оповестява Агенция "Фокус ", базирайки се на AFP. Според информация, част от известните приложения, служещи най-много за разпространяване на фотоси и видео, не могат да бъдат отворени чрез мобилен телефон. Припомняме, че формален Техеран уточни "Телеграм " като едно от приложенията, помогнали за разпространяване на вълненията.

Съгласно информация от тази нощ, двама души са починали в митингите. Записано с мобилен телефон видео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира двама ранени стачкуващи по време на митингите в западния град Доруд. На друго видео са показани конфликти сред недоволните и чиновници на реда.

От иранското държавно управление потвърдиха смъртните случаи, само че отхвърлиха силите за сигурност да са стреляли по тълпата. Властите упрекнаха хора, въоръжени с ловни и бойно оръжия, че са почнали да стрелят и подчертаха, че "нито един изстрел не е бил даден от полицията, военните или силите за сигурност против хората "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР