Ирански служители продължават да разочароват инспекторите на Международната агенция за

...
Ирански служители продължават да разочароват инспекторите на Международната агенция за
Коментари Харесай

Политиката на Байдън за ядрено ограничаване на Иран се проваля, тъй като ООН предупреждава, че режимът разполага с достатъчно материал за „няколко“ бойни глави

Ирански чиновници не престават да разочароват инспекторите на Международната организация за атомна сила (МААЕ), които допускат, че Техеран е натрупал задоволително обогатен уран, с цел да направи " няколко " бойни глави.

„ Въпреки че може да бъде заглъхнал заради всички други неприятни вести от Близкия изток, включващи Иран, режимът се приближава от ден на ден и повече до установяването си като прагова нуклеарна страна, " Бехнам Бен Талеблу, старши помощник във Фондацията за отбрана на демокрациите (FDD) с фокус върху сигурността на Иран, сподели пред Fox News Digital.

" Във всеки случай Иран наподобява печели от целия безпорядък в Близкия изток, безпорядък, който Вашингтон не съумя да ограничи или ръководи добре, с цел да продължи напред в това, което наподобява като блян към най-хубавото средство за въздържане “, добави Талеблу.

МААЕ, нуклеарен наблюдаващ на Организация на обединените нации, се пробва от месеци да следи и изследва запасите на Иран от обогатен уран. Рафаел Мариано Гроси, генерале...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР