Ирански кандидат за убежище в Германия, чиято молба е била

...
Ирански кандидат за убежище в Германия, чиято молба е била
Коментари Харесай

Протест на ирански бежанец в Германия забави стотици влакове

Ирански претендент за леговище в Германия , чиято молба е била отхвърлена, блокира стотици влакове в Кьолн , откакто застана на релсите на железопътен мост, с цел да оповести ситуацията си, съобщи ДПА.
#Cologne, #Germany - #Refugee has #asylum claim rejected, climbs #bridge.#Source: https://t.co/ltkIdWQYNF#OpenEyeEurope
— OpenEyeEurope (@OpenEyeEurope) September 21, 2017 Тъй като мостът " Хохенцолерн " трябваше да бъде затворен, 234 влака бяха забавени, а 11 бяха анулирани , заяви полицейска говорителка. 29-годишният иранец е бил освободен , откакто се открило, че има годно позволение за престой и място на престояване в Хамбург. Той обаче е упрекнат в нарушение на публични действия.
Jumper on the lovelock bridge im Cologne Germany today.. no way to put on the lock today. Hope the man is ok #crazyshit #cologne pic.twitter.com/8FtFnv5OrO
— Michael Kavanaugh (@blueyedragon11) September 20, 2017 Иранецът нощес се качил на релсите и оттова разхвърлял листове със свои стихотворения на фарси . С тази акция той желал да изпрати обръщение на немските и иранските политици.

Меркел разплака дете на бежанци пред телевизионните камери (ВИДЕО)

Бежанецът слязъл от моста и бил арестуван, откакто полицията му намерила преводач. Той уверил, че не желае да се самоубива . Мостът е бил затворен в продължение на два часа и половина. По тематиката Германия стартира да заплаща на бежанци, с цел да си тръгнат Сирийски бежанци кръстиха петото си дете Ангела Меркел

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР