Иран пое отговорността за ракетен удар в неделя срещу северния

...
Иран пое отговорността за ракетен удар в неделя срещу северния
Коментари Харесай

Иран пое отговорност за ракетен удар срещу израелски обект

Иран пое отговорността за ракетен удар в неделя против северния иракски град Арбил, заявявайки, че той е бил ориентиран към израелски стратегически център.

Властите в самостоятелния кюрдски район на Ирак оповестиха по-рано, че 12 балистични ракети са паднали върху Арбил при офанзива преди зазоряване, ориентирана против ползите на Съединени американски щати, която леко рани двама цивилни и аргументи материални вреди.

Ракетите пристигнаха оттатък източната граница на Ирак, разгласи кюрдистанското антитерористично звено, на процедура казвайки, че са изстреляни от Иран, нация, която има доста политическо и икономическо въздействие над Багдад.

Иранската Революционна армия по-късно удостовери, че са изстреляли снарядите, потвърждавайки, че са били ориентирани към обекти, употребявани от Израел, главен съдружник на Съединени американски щати.

„ Стратегически център за интрига и пакости на ционистите беше ударен от мощни прецизни ракети, изстреляни от Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война “, се споделя в изказване на гвардейците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР